Hem » Okategoriserade » information mars

information mars

Boogie Lovers informationsbrev mars 2021.

Hej alla dansintresserade! Lite info från föreningen.

Väldigt roligt att så många har valt att betala medlemskap i BL trots att vi just nu inte har någon ordinarie verksamhet. Det finns fortfarande möjlighet att bli medlem och då göra en stor insats som hjälper föreningen. Gå bara in på Boogielovers.se/kurser och klicka in på medlemskap.

Lokalen används som träningslokal och är flitigt bokad på kvällar och helger. Max 8 personer och bokning sker via Cenny och Kikki.

Det är en medlemsförmån att låna lokalen men ni som känner för att lägga ett bidrag för den möjligheten är välkomna att Swisha på nedanstående nummer

Kurserna från omgång två hösten 2020 är fortsatt pausade. Tanken är att de kurserna ska avslutas först och därefter startar nya kursomgångar. Med tanke på den rådande situationen är det svårt att gå ut med datum. Om restriktionerna fortsätter under lång tid kan planeringen behöva göras om helt. En förhoppning är dock att kursverksamheten ska komma igång i höst.

När det gäller den ekonomiska situationen hamnar resultatet för 2020 på minussidan. Att situationen ändå är under kontroll beror på flera olika orsaker, reducerad hyra under 2020, efterskänkning av kursavgifter från våren 2020 och bidrag från Södertälje kommun. Detta tillsammans med plusresultat tidigare gör att situationen inte är akut.

Samtidigt räcker inte pengarna hur länge som helst eftersom det som beskrivs ovan inte kan ersätta ordinarie verksamhet.

Föreningen har därför ett uthållihets swishnummer som kan användas för att ta emot bidrag för att öka föreningens uthållighet tills ordinarie verksamhet kan starta. Numret är 1230325647.

 

Styrelsen:  Boogie Lovers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.