Hem » Okategoriserade » Bokning av lokal för dansträning

Bokning av lokal för dansträning

Bokning av Boogie Lovers lokal för medlemmar, endast medlemmar.

Kursare, kursledare och styrelsemedlemmar lånar lokal gratis. För övriga medlemmar tar vi ut en avgift på 25 kronor/ timme och person som man swishar in på nummer 1231040971 och skriver Hyra som meddelande

Bokning sker hos Cenny eller Kikki . Samtliga ska vara medlemmar. Den som bokar lokalen bestämmer musik själv eller i samråd med övriga. Lokalen ska städas efter användning och instruktion finns på disken i entrén. Nycklar finns hos styrelsemedlemmar och kursledare.

Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.